Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Gamen

  Na een dag hard werken, vind ik het heerlijk om een kop thee te zetten en mijn Playstation aan te zetten. Even een spelletje spelen, de kat wil dan meteen op schoot. Best gezellig nog ook, zo met een diertje en een kop thee.  Ben ik nou ineens een gamer?
  Als je het hebt over gamers, dan zie je toch vaak jongens voor je, die veel te weinig zonlicht zien en al hun geld investeren in het bouwen van een zo geavanceerd mogelijke pc. Toch blijkt dat een groot deel van het gamen niet zit in het rennen in grote en gedetailleerde slagvelden, maar juist uit simpele dingen zoals het verschuiven van snoepjes.

  Candy Crush Saga

  Candy Crush Saga – Combineer snoepjes

  Sinds de oude Nintendo en diens voorgangers, hebben games een grote aantrekkingskracht uitgeoefend op mannen. Maar een relatief recente ontwikkeling op het front van games, is Toko dat ook vrouwen erg gevoelig blijken voor verslaving. Het grote verschil zit wil in het thema Welt! van de games. Games die voor vrouwen aantrekkelijk zijn, moeten simpel zijn, makkelijk op te pakken of weg te cheap jerseys leggen, vrij van geweld en sekse-neutraal. Dit artikel besteedt hier aandacht aan en bevat commentaren van professor Mark Griffiths van International Gaming Research Unit van Nottingham Trent University.

  De industrie voor grote wholesale jerseys games is bizar groot, maar onderschat ook niet wat een bedragen er om gaan in de kleine games. Deze zijn vaak gekoppeld aan social media, en in principe gratis. Heel toegankelijk dus, maar om snel verder te wholesale jerseys komen in die spellen, zijn er vaak credits nodig, die gekocht moeten worden. En nu komt er een stukje psychologie om de hoek kijken: de kleine gratis games zijn veelal ontworpen om verslavend te zijn. Er worden bijvoorbeeld kleine beloningen gegeven, die een gelukkigmakend stofje vrijmaken in de cheap mlb jerseys hersenen. Kijk maar. HOFE = Head Of Fucking Everything

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>