Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Kookprogramma’s toen en nu

  Ik mag graag koken en ook tv kijken vind ik leuk. Toch is het combineren van die twee iets wat zelden succes oplevert. wholesale MLB jerseys Een paar jaar geleden had je van die rustgevende programma’s met figuren als Joop Braakhekke. Maar de media trend Road dat alles sneller en meer opgefokt moet, heeft ook niet de kookprogramma’s niet onberoerd gelaten. Eerst werd de presentatie een stuk sneller met onze hyperactieve tv-kok Pierre Wind. Maar Gamen nog was blijkbaar het voor de televisie niet spannend genoeg. Er moest een competitief element in komen. Ineens verschenen er allerlei amateurkoks op de beeldbuis die het tegen elkaar Mobiles op gingen nemen. Er was bijvoorbeeld het programma Wie is de chef, waarbij het tv-publiek ook heel interactief kon mee-raden wie van de deelnemer als enige wel een professionele kok was door kostbare sms’jes te versturen. (Een vuistregel was overigens dat de man met het kortste kapsel altijd de chef was.) Ook werd er een reality-element ingebakken: wholesale nba jerseys de wholesale nba jerseys deelnemers becommentariëren dan wat er in het programma gebeurt in een afzonderlijke shot – wat dus nooit op datzelfde ogenblik opgenomen kan zijn – en doen dan voorkomen alsof ze inderdaad spreken op dat moment. En je gelooft het, want je wilt cheap MLB jerseys gewoon je portie kookprogramma, zonder kritisch te kijken. Dat je fake reality spul voorgeschoteld krijgt, dat neem je dan maar voor lief.

  De toon was gezet – het moest competitiever. En ook harder. In de laatste jaren verschenen er programma’s zoals mediamagnaat FOX’ Hell’s Kitchen, waarin deelnemers compleet werden afgezeken door botte figuren als Gordon Ramsay. Ben ik even blij dat de bedrijfsleider van mijn winkel niet tegen ons schreeuwt dat we waardeloos zijn in wat we doen en leuk vinden het belachelijk is dat we onszelf überhaupt mens durven noemen, en dat wij dan moeten stamelen: “bedankt meneer!” Maar blijkbaar is het populair, want het is een internationaal fenomeen. En dat is jammer.

  We zouden meer lekker moeten koken en niet elkaar zo grof mogelijk moeten afserveren…

  Kijk nou wat een vriendelijke 經典咖啡豆 man!

   

  (Visited 72 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>