Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Een broeierig najaar op tv….

  Zomer. Het is warm buiten. Heerlijk. Elke dag lekker in de zon liggen en genieten van de warmte om mij heen. Allemaal goed en wel, maar ik ben ook een liefhebber van een goed stukje televisie. Eigenlijk mis ik mijn televisieavondje wel. Ja, je kunt nu veel films kijken, herhalingen zijn er ook en bovendien hebben heel veel zenders een zomerspecial. Maar wanneer je op internet de televisiegids bekijkt dan vallen de hoeveelheid films wel op. Zeker nu de Tour de France is afgelopen. En hebben we daar tegenwoordig niet Netflix voor?

  Ik kan dus bijna niet wachten tot het nieuwe televisieseizoen gaat beginnen. Ik tel de dagen af. Het staat genoteerd op mijn kalender en in mijn agenda. Het najaar 2014 gaat echt heel erg spannend en leuk worden. Ik heb hier een voorproefje voor jullie. De talkshows komen weer terug (nee, Pauw en Witteman gelukkig niet), de vaste programma’s over voetbal en lifestyle zijn ook weer terug  En we gaan zelfs kijken naar een echte Celebrity Pole Dancing competitie.

  Dat wordt voor ons allemaal smullen, maar het wordt nog even op een houtje bijten. Het is nog niet zover. Tot dan genieten we maar even van de zon.

  10528041-pole-dancing-fitness

  (Visited 131 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>