Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Minileningen. De oplossing.

  Geld lenen omdat het deze maand even wat minder gaat? Bijna niemand durft er aan, want de crisis zorgt bij ons voor een verstikkende omgeving, waarin we niets meer durven. Waarom proberen we niet uit deze impasse te komen? Is de crisis nu echt het probleem? Of zijn wij dit zelf? Goed, de crisis heeft toegeslagen, maar om goed eruit te komen is geld oppotten echt geen optie. Wanneer de auto aan vervanging toe is, of dat we die verbouwing aan het huis nu echt moeten starten, dan is er de oplossing. Geld lenen. Natuurlijk weet ik dat lenen geld kost, maar ook daar is aan gedacht.

  Minileningen of minikredieten zijn de oplossing. Kortstondig kleine bedragen lenen, die ook goed terug te betalen zijn. Een oplossing voor de gewone man. De minilening van ferratum is de uitkomst, voor u. En geef toe. Geld moet rollen. Dus wil je graag geld hebben voor een minilening. Zoek niet verder. Laat geld het werk doen en dan helpen we allemaal de crisis te overleven. Iets waar de regering deze week behoorlijk tijd voor vrijmaakt, tijdens de algemene beschouwingen 2014. Laten we ze helpen. Want was het niet zo, dat Leen Jongewaard zong: “We benne in de wereld om mekaar, om  mekaar, om mekaar, om mekaar te helpen, niet waar”?

  Euro-geld

  (Visited 119 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>