Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Samen staan we sterk

  Beroemd zijn in Nederland is niet gemakkelijk. Je moet elke dag jezelf bewijzen voor een horde fans, die subjectief proberen zichzelf te projecteren op jouw positieve punten. Doe je je uiterste best dan heb je ook kans om bedreigd of afgeperst te worden. Waar haalt men het gore lef vandaan om een ander te bedreigen en af te persen. John de Mol en Linda de Mol vragen het zich nog steeds af. En wij smullen ervan, want het wordt natuurlijk breed in de media uitgemeten. Wat leven wij eigenlijk in een belachelijke tijd.

  Johan Vlemmix wordt bedreigd en afgepersd

  Zijn deze praktijken nu eigenlijk te stoppen? Ik ben bang van niet. Zolang er internet is en zolang mensen op één of andere manier anoniem de frustraties van hun eigen tekortkomingen willen botvieren op mensen, die het wel goed hebben, blijft dit euvel bestaan. Natuurlijk zal de politie kunnen ingrijpen, want het is immers duidelijk wat wel en niet mag op internet. Maar denken dat het te stoppen is, zal een utopie blijven. Laten wij, de nog helder denkende populatie, samen blijven werken en de raddraaiers op internet in toom proberen te houden. Samen staan we sterk.

  (Visited 97 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>