Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  De koning te rijk!

  Heb je ooit gehoord van het Burgerinitiatief “Ons Geld”? Als ik zo vrij mag zijn, wil ik de link, die in de vorige zin stond volledig aanbevelen. Een paar knappe koppen willen graag de banken aanpakken op het feit dat ze geld creëren door ons te laten werken. Het is een heel verhaal, wat schitterend is verwoord in het magnifieke toneelstuk “De verleiders”. Laten we met z’n allen dit burgerinitiatief steunen en kijken hoe de banken sidderen van angst! Het verleiden van deze banken moet stoppen. Over verleiding gesproken.

  De verleiding van de banken en...

  Komende maand is het weer Valentijnsdag. De dag waarin geliefde stelletjes laten zien dat ze het verleiden nog niet verleerd zijn. Eigenlijk vind ik deze dag onzin, omdat het verleiden en het liefhebben het hele jaar voorrang zou moeten krijgen in een relatie. Maar omdat ik toch niet de moeilijkste ben, heb ik hier nog wat tips voor deze dag. Zoals jullie misschien al begrepen hebben, is het thema van deze blog; ‘Verleiden’. “Want wanneer je weet hoe je moet verleiden, dan ben je de koning te rijk!”

  (Visited 128 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>