Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Wij blijven Nederland

  De economie in Nederland en Europa wordt mijns inziens gedomineerd door twee landen. Als eerste hebben we het land Griekenland. Jarenlang zorgt dit land voor overspannen situaties binnen de Europese economie en dan natuurlijk ook de Nederlandse economie. Ik begrijp op dit moment niet waarom Europa dit land er niet uitgooit. Tuurlijk zal het in het begin geld kosten, maar op de lange termijn winnen we er alleen geld mee. Nee, Griekenland moet verdwijnen, want het is slecht voor ons land. Sorry. Kan er niets anders van maken!

  Wij blijven Nederland. Echt wel!

  Ten tweede heb ik het over China. De Amsterdamse economie drijft in toenemende mate op Chinese ondernemers en toeristen, terwijl het aantal Chinese inwoners in ons land de afgelopen tien jaar verdubbelde. Dit is goed voor ons land, ook al neigt het naar de Chinese maffia. Kijk, wanneer ons land er beter van wordt vind ik het niet erg en dient er vol van genoten te worden. Maar wat we wel moeten blijven houden is onze eigen identiteit. Dus een sterke economie is fantastisch, maar we blijven wel Nederland. Of niet soms?

  (Visited 110 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>