Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Verrassende eenvoud

  Kunst. Ik wil het vandaag even hebben over kunst. Een breed begrip, want het is per definitie subjectief. Ik hoor mensen nog wel eens zeggen: “Dat is een kunst om het te maken.” Tegenwoordig vinden heel veel mensen nieuwe vormen van kunst het einde. En dat mag natuurlijk, want kunst is subjectief. Muziek is ook een kunstvorm. Het nieuwste van het nieuwste is de glutenvrije kunst in een glutenvrij museum. Je kunt dus wel zeggen dat kunst evolueert. Maar wat moeten we er nu mee? Niets. Gewoon genieten.

  Tentoonstelling vergeten kunst

  Zelfs vergeten kunst komt nu weer naar boven. Het televisieprogramma De Wereld Draait Door heeft een tentoonstelling samengesteld van vergeten kunst. Het is zeer leuk om te zien dat men verbaast kan zijn over kunst en ook verrast kan zijn over de eenvoud, de schoonheid en natuurlijk ook de vergankelijkheid. Nee, kunst is een breed begrip, want het is per definitie subjectief. Laten we er gewoon van genieten. Elke dag weer. Of niet soms?

  (Visited 106 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>