• asiathemes[at]gmail[dot]com
  • (2)245 23 68

Kadootjes maken: ook voor jezelf een kadootje

Kadootjes maken: ook voor jezelf een kadootje

Kadootjes maken: ook de verpakking kun je zelf maken

Kadootjes maken: ik maakte me er altijd makkelijk vanaf, ik kocht iets simpels in de winkel en liet het ter plekke inpakken. Het geven van kadootjes gaf me dan ook niet zoveel voldoening, ik zag het meer als een noodzakelijkheid wanneer ik naar de verjaardag van een vriend of kennis ging. Totdat ik op een dag besloot er eens wat meer tijd in te steken. Ik maakte zelf een kledingstuk voor een goede vriendin en pakte deze prachtig in. Toen ik het aan mijn vriendin gaf voelde het net alsof ik mezelf een kadootje gaf: de blik in haar ogen bracht me een beetje geluk. Sindsdien doe ik voor vrijwel iedereen veel moeite en zo krijg ik niet slechts 1 keer per jaar een kado maar veel vaker. Kadootjes maken: ik kan het iedereen aanraden: je maakt niet alleen de mensen om je heen er gelukkiger mee maar vooral ook jezelf. Iedereen kan wel iets maken waar een ander wat aan heeft.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave a Reply