Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Opmerkelijke kunstwerken in de zomer van 2016

  In 2016 kwamen er veel bizarre kunstwerken voorbij. De belangrijkste en opmerkelijkste van deze zomer komen gegarandeerd voorbij op de Berlin Biennale. Als je van Extravagant houdt is de Berlin Biennale een must om naartoe te gaan. De grootste namen en meest veelbelovende kunstenaars komen massaal af op deze beurs om hun werk te laten zien aan het grote publiek. Jon Rafman had een installatie met een hagedis die een aap probeert op te eten, en Katja Novitskova toonde een wereldbol met een dierlijke poot eroverheen gedrapeerd. Natuur leek een terugkerend thema, want de Chinese kunstenaar Guan Xiao had een installatie waarin bloemen en planten leken te groeien uit industriƫle materialen zoals autobanden. Deze en vele andere opmerkelijke kunst komen allemaal voorbij op de beurs. Maar als je geen tijd hebt om naar Berlijn te reizen is Instagram ook een bron van bijzondere werken. Online kan je allerlei verschillende kunstwerken bekijken. Het Museum of Modern Art, in New York heeft een actief account dat zeker de moeite waard is om te volgen. De meest up-to-date kunststukken van 2016 zijn daar te vinden.

  (Visited 77 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>