• asiathemes[at]gmail[dot]com
  • (2)245 23 68

Het leukste kunstmagazine

Het Leukste Kunstmagazine

Het leukste kunstmagazine

Voor mensen die ge├»nteresseerd zijn in antiek is tussen kunst en kitsch een erg leuk tv-programma. Echter, om als kunstliefhebben aan je trekken te komen en te weten te komen wat er zich momenteel in de kunstwereld allemaal afspeelt is een tv-programma niet genoeg. Voor degenen die van design en architectuur houden is het magazine ArchitectuurNL een goede keus. Het is een vakblad dat handelt over de rol die architectuur in de samenleving speelt. Het kunstmagazine Kunstbeeld is perfect voor mensen die houden van beeldende kunst. Niet alleen informeert het over de laatste nieuwtjes in de deze wereld, ook houdt het een agenda bij van de leukste tentoonstellingen en exposities in binnen- en buitenland. Origine is een andere goede keuze als een kunstmagazine. Het biedt veel boeiende informatie over kunst, antiek en design en brengt dit op een leuke en innovatieve manier aan de lezer. Behalve dergelijke bladen, hebben de meeste kranten een Kunst en Cultuur katern. Voor de liefhebbers van de ‘lage’ kunsten, zijn er ook kunstmagazines te koop. Mocht je popmuziekliefhebber zijn dan is Oor nog altijd je beste keuze.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Reply