Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Kunst voor kinderen

  De afgelopen jaren werd er uitgebreid onderzoek gedaan naar het effect van kunst op jonge kinderen tot 8 jaar. Hierbij werd een positief effect vastgesteld op de ontwikkeling van de onderzochte kinderen en werd er een verband vastgesteld tussen de beleving van kunst en cultuur en de ontwikkeling van belangrijke emotionele en sociale vaardigheden. Verschillende musea bieden programma’s aan die voor kinderen van alle leeftijden, en zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar ouders met hun kinderen terecht kunnen voor een brede waaier van creatieve activiteiten. Hierbij staan niet enkel de kinderen centraal, maar ook de bijzondere ervaring van het hele gezin!

  De positieve invloed van kunst op kinderen

  (Visited 1 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>