Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Kleuren laten leven en begrijpen

  Kunst hoeft niet altijd tastpaar te zijn, zo kiezen steeds meer kunstenaars om tijdelijke kunst te maken die zich constant aanpast. Dit om interactieve kunst te maken en mensen interactie te laten hebben met de kunst. Een mooi voorbeeld hiervan is kunst die bestaat uit verschillende kleuren rook. De verschillende kleuren rook hebben een bepaalde interactie met elkaar, iets wat de kunstenaar als intentie heeft. Door deze interactie en de interactie met de omgeving veranderd het kunstwerk continu en kunnen mensen constant nieuwe kleuren zien vormen en het kunstwerk nieuwe vormen aan zien nemen. Je kunt hier dus heel mooi het kunstwerk tot leven laten komen en zichzelf laten veranderen, iets wat mooi weerspiegeld op de maatschappij. Dit omdat iedereen uniek wil zijn en zijn persoon wilt tonen. Een mooi voorbeeld van deze unieke identiteit is het customizen van telefoons. Bijvoorbeeld met hoesjes van idealofsweden.nl, waar ze vele unieke designs hebben voor Iphones en Samsung telefoons.

  Kleuren rook kunst

  (Visited 1 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>