Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Een uniek verhaal over twee van Gogh schilderijen

  Er is opvallend nieuws uit de kunstwereld, namelijk dat twee vermiste Van Gogh schilderijen weer terug te vinden zijn in het Van Gogh museum. De schilderijen die miljoenen waard zijn werden door inbreker Octave Durham, ook wel bekend als ‘Okkie,’ vakkundig geroofd uit het Van Gogh museum in 2002. Na meer dan 14 jaar heeft documentairemaker Vincent Verweij hier een indrukwekkende documentaire over gemaakt. Er is een reconstructie gemaakt over de weg die de schilderijen na de roof hebben afgelegd, en uiteindelijk via de Italiaanse maffia weer terug gekomen zijn in het Van Gogh museum.

  Een stilleven beeld van verf instrumenten

  (Visited 1 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>