Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Foto’s als kunstvorm

  Een mooie foto met de juiste belichting, contrast en natuurlijk onderwerp kan een prachtig kunstvoorwerp vormen in je huis of op kantoor. Sommigen kiezen voor een oude foto van hun huis of dorp als het gaat om een oud pand, terwijl een portret van jezelf en je geliefden altijd mooi is om naar te kijken. Er zijn ook fotografen die hun foto’s verkopen in kunstgalerie├źn, maar je kunt ook een eigen gemaakte foto laten uitvergroten op doek en in je woonkamer hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos: je kinderen of huisdieren, een mooi landschap, een gebouw of stad…

  Zelfgemaakte foto's zijn prachtig aan de muur

  (Visited 1 times, 1 visits today)

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>