Recent Comments

  House news

  Related Posts (YARPP)

  Over mij

  Hey Internet! Welkom op mijn blog. Het is even geleden dat ik blogs geschreven heb, maar vind het geweldig om te schrijven, en heb genoeg inspiratie! Moet geen probleem zijn dus om jullie op de hoogte te houden over mijn leven hier in Arnhem.

  Overdag vooral druk met werk, maar daarnaast veel tijd om rond te snuffelen op het net. Werk in een winkel hier in het centrum, en ontmoet elke dag de meest diverse mensen. Ga m’n best doen om jullie op de hoogte te houden van alle dingen die ik van m’n klanten hoor, misschien dat jullie ook nog iets kunnen leren!

  Wist je bijvoorbeeld dat een kat 32 spieren in elk oor heeft, en dat ze getraind kunnen worden om te urineren op het toilet? Nee, dat heb ik Simba nog niet kunnen leren. Simba is m’n kater, 8 maanden oud, die ik van m’n collega’s gekregen heb (daar ga je ook nog veel over horen – de kat, niet m’n collega’s).

  Ben ook geïnteresseerd in alles dat met ons land te maken heeft (economie, politiek, media), maar niet van alleen van die serieuze zaken. Wist je bijvoorbeeld dat linkshandigen gemiddeld 9 jaar korter leven dan rechtshandigen; succes Paul de Leeuw (geen probleem), John de Mol (best jammer) en Robert ten Brink (geen probleem).

  Ben net klaar met m’n studie business management, en hoewel ik gek ben van alles dat hier mee te maken heeft, denk ik niet dat ik klaar ben om me daar helemaal op te storten. Ga wel proberen om te schrijven over de ontwikkelingen in de Nederlandse economie, maar vooral vanuit het punt van m’n winkel (ja mijn – zo zouden meer mensen moeten denken als je het mij vraagt).

  Laat wat van je horen, altijd benieuwd naar jullie reacties!

  Bartjan

  (Visited 185 times, 1 visits today)